[IMG] [/IMG]
Ne-am mutat pe www.fara-critica.com

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

[IMG] [/IMG]
Ne-am mutat pe www.fara-critica.com
[IMG] [/IMG]
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Webite Hit Couners
Cine este conectat?
În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectați a fost de 20, Joi Mai 09, 2024 3:32 am
Sondaj
Parteneri !
-
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» Twista/Un nou video "Wetter" si un nou remix "No love" (cu Spice 1 si The Game)
50cent va juca in "Dead Man Running" Icon_minitimeMar Mai 19, 2009 10:24 am Scris de Inocent

» Aruncati cu idei !
50cent va juca in "Dead Man Running" Icon_minitimeLun Mai 18, 2009 2:40 am Scris de sniker

» J Dill,T.I,Cookin' Soul y Grafh/Trei piese noi !
50cent va juca in "Dead Man Running" Icon_minitimeDum Mai 17, 2009 12:35 pm Scris de Inocent

» Haideti sa compunem o piesa !
50cent va juca in "Dead Man Running" Icon_minitimeDum Mai 17, 2009 2:20 am Scris de qwerty

» Nas si Pete Rock lucreaza impreuna,din nou !
50cent va juca in "Dead Man Running" Icon_minitimeSam Mai 16, 2009 5:22 am Scris de Inocent

» Morfina
50cent va juca in "Dead Man Running" Icon_minitimeSam Mai 16, 2009 1:26 am Scris de qwerty

» Interviu Xzibit !
50cent va juca in "Dead Man Running" Icon_minitimeVin Mai 15, 2009 6:45 pm Scris de Inocent

» Beardyman & JFB / Fri 29Mai 2009 / Club Midi@Cluj
50cent va juca in "Dead Man Running" Icon_minitimeJoi Mai 14, 2009 2:47 am Scris de sniker

» Turneru de promovare puya
50cent va juca in "Dead Man Running" Icon_minitimeJoi Mai 14, 2009 2:45 am Scris de sniker

Fr<span class=
</a
a><span class=
</a><span class=
<span class=

50cent va juca in "Dead Man Running"

In jos

50cent va juca in "Dead Man Running" Empty 50cent va juca in "Dead Man Running"

Mesaj Scris de Inocent Vin Mai 01, 2009 1:53 am

50 Cent a fost de acord sa joace intr-un film mai "sarac",care se numeste "Dead Man Running".Dar a cerut bani,30.000 de lire sterline pe zi pentru oamenii "din anturajul lui" adica cei ce vor merge cu el la filmari.
A venit cu aprox 40 de persoane care s-au purtat urat. El s-a purtat bine,in comparatie cu cei din jurul lui.

Buget : "Dead Man Running" - 3.5 milioane de lire sterline,
Buget : "Get Rich or Die Tryin" - 27 milioane de lire sterline.(unde a jucat rapperul,presupun ca majoritatea cunosc filmul).
50Cent in acest film are rolul unui camatar nemilos din Londra.O sa ramaneti uimiti,producatorii executivi ai acestui film sunt fotbalistii Rio Ferdinand de la Manchester United si Ashley Cole (Chelsea)
Inocent
Inocent
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 118
Data de inscriere : 14/04/2009
Varsta : 36
Localizare : Timisoara

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum: